badkamerarchitectuur

stylingfotograaf

Tijdens deze leerzame week leer je steeds iets nieuws. We starten iedere dag om 08.00 uur met een ontbijt in het hotel Diamante Beach hotel in Calpe. Iedere dag behandelen we een stuk theorie uit de styling en de fotografie. Het geleerde brengen we vervolgens direct in praktijk. De basistechnieken uit de styling en de fotografie komen eerst aan bod; in de loop van de week zullen we de opdrachten steeds verder toespitsen op verkoopstyling en vastgoedfotografie.

Meestal komen we aan het eind van de dag weer terug op de cursuslocatie om klassikaal de foto’s te brespreken. Op deze manier kun je de volgende dag bij de volgende praktijkopdracht profiteren van de feedback die je hebt ontvangen!

Elke dag sluiten we af met een gezamenlijk diner. ’s Avonds zitten we lekker lang aan tafel en is er veel gelegenheid om verhalen uit te wisselen en ervaringen te delen. Zo leer je ook van elkaar. We organiseren ook verschillende activiteiten. Zo is er een middag ingeroosterd voor een shopping excursie, maken we een keer een boottocht en genieten we van de aanwezige wellness-faciliteiten.

De masterclass eindigt met een examenopdracht en aansluitend de certificaatuitreiking.